Idézet

"Olvasd, nézd, hallgasd azt, amire a szervezeted vágyik, meglátod, minden hangulatodra, állapotodra találsz műfajt, s azon belül keresd azt a darabot, amelynek színvonala megüti a mértékedet." /Vavyan Fable/

"A jó könyv mindig megtalálta, ma is megtalálja azokat, akiknek íródott." /Vavyan Fable/

2011. december 10., szombat

Penny Jordan - Egy jó parti



Moly.hu-n ez állt a könyvismertetőben: "Lisa szeretne méltóképpen megjelenni azon a karácsonyi fogadáson, melyet jövendőbelijének családja ad, s egy használtruhaboltban kivételesen szép holmikra bukkan. Amikor nem sokkal ezután egy idegen férfi visszaköveteli tőle a ruhákat, a lány dühösen elzavarja. Csakhogy a vacsorán újra összefut a kellemetlen férfival, aki bosszúból tönkreteszi az estéjét, hogy aztán megmutassa neki, milyen az igazi szerelem…"

És hogy milyennek láttam én? Egy átlagos, aranyos kis karácsonyi romantikus történetnek. Penny Jordan szerethető szereplőket kreált. A főhősünk Oliver, aki jó humorú, kedves, helyes, figyelmes, ugyanakkor tud faragatlan tuskóként is viselkedni.  Tetszett, ahogy az írónő a gondolatban felvetődött kérdéseimre egy fél oldal múlva már meg is adta a választ. Számomra ebben a 3 történetet tartalmazó könyvben ez a történet (a harmadik) volt a legátlagosabb. Ugyanakkor igazán aranyos kis történet volt, és Ms Jordan kreált egy olyan szereplőt is, akit az ember lánya akármikor utálhat. :D Szerintem aki elolvassa, azonnal rájön kire is értettem. 

Pontozás részemről 10/7

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése