Idézet

"Olvasd, nézd, hallgasd azt, amire a szervezeted vágyik, meglátod, minden hangulatodra, állapotodra találsz műfajt, s azon belül keresd azt a darabot, amelynek színvonala megüti a mértékedet." /Vavyan Fable/

"A jó könyv mindig megtalálta, ma is megtalálja azokat, akiknek íródott." /Vavyan Fable/

2012. április 29., vasárnap

Rachel Gibson - Hokisok sorozatból két könyv

"Rachel Gibson modern romantikus történetei viccesek, kedvesek, néhol egy kevés erotikával fűszerezve, amolyan igazi alfahím főhősökkel. Ebben a sorozatában kemény hokisokat puhítanak a nekik rendelt asszonyok.

1. Simply Irresistible (Jégbe zárt szívek)
John Kowalsky & Georgeanne Howard

2. See Jane Score (Jane vékony jégen táncol)
Luc Martineau & Jane Alcott

3. The Trouble With Valentine's Day
Rob Sutter & Kate Hamilton

4. True Love and Other Disasters
Ty Savage & Faith Duffy

5. Nothing But Trouble
Mark Bressler & Chelsea Ross"  /Forrás: http://angelikablogja.blogspot.com /


Az eslő két könyvet sikeresen el is olvastam, a másik háromnál még várom a fordítást.

Jégbe zárt szívek ismertető: "Georgeanne igazi déli szépség, nem túl eszes, de mindig helyén a szíve… Majdnem mindig. Az esküvőjéről például jobb lett volna nem elszöknie, jobb lett volna nem beugrani az első autóba, ami a kapu előtt parkolt, és még sok mindent jobb lett volna nem megtenni.

John Kowalsky karrierje csúcsán van: sztárhokis, aki a jégen érzi igazán elemében magát, és akit mindenki csak a „Fal” néven emleget. Teste, lelke kemény.

Kettejük élete egy pillanat alatt megváltozik, és ki tudja, talán a dermedt szíveket mégis sikerül felolvasztani?"

Nekem nagyon tetszett. Szórakoztató romantikus könyv. Nagyon szeretem a sportolókkal kapcsolatos könyveket, mert így bepillanthatunk az ő világukba is. Értékelés: 10/7 



Jane vékony jégen táncol ismertető: "A kissé önbizalom-hiányos Jane Alcott a nagyvárosi szinglik táborát gyarapítja. Kissé belefáradt már a vakrandikba az olyan férfiakkal, akik heverőt tartanak a furgonjuk hátuljában.
Jane kettős életet él: nappal a belevaló Seattle Chinooks hokicsapatáról – elsősorban hírhedt kapusukról, Luc Martineau-ról – tudósít, éjszaka ír: álnéven „Cicamaca" botrányos kalandjait szövi… és indítja be minden férfiolvasó fantáziáját.

Amióta az eszét tudja, Luc megszállottan dolgozik a sikerért. Még csak az kéne, hogy egy éles nyelvű, tenyérbe mászó újságírónő vájkálni kezdjen a múltjában és feldúlja az életét! De amint a szürke kis nő lecseréli fekete ruháit egy lélegzetelállító vörös estélyire, Luc rájön, hogy Jane-ben több rejlik, mint az első látásra gondolta. Lehet, hogy itt az ideje kockáztatni. Lehet, hogy itt az ideje, hogy kiderüljön…"

Ez a könyv volt nekem a hab a tortán. Akkoriban mikor Rachel Gibson könyveket olvastam akadt a kezembe Sophie Kinsella Tudsz titkot tartani? című könyve is, és nagyon jól kiegészítették egymást. Rengeteget nevettem, és igazán jókedvűen fejeztem be a könyveket. Értékelés: 10/9

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése