Idézet

"Olvasd, nézd, hallgasd azt, amire a szervezeted vágyik, meglátod, minden hangulatodra, állapotodra találsz műfajt, s azon belül keresd azt a darabot, amelynek színvonala megüti a mértékedet." /Vavyan Fable/

"A jó könyv mindig megtalálta, ma is megtalálja azokat, akiknek íródott." /Vavyan Fable/

2015. november 5., csütörtök

November 6. Internetes vásárlás napja

November 6-án, pénteken több száz webáruház várja a látogatókat speciális, csak ezen a napon érvényes akciójával.
Az alábbiakban felsorolok párat, ami titeket is érdekelhet ;)














A Cor Leonis kiadónál minden eddigi könyvre 40% kedvezményt adnak, valamint minden megrendeléshez valami meglepetés is kerül a csomagba. :) 10.000 Ft felett ugyebár szállítási díj sincs, sőt, aki 15.000 Ft felett rendel, az még ajándék könyvet is kap.


+

25-35% kedvezmény 400 ekönyvre!
Az Internetes Vásárlás napján november 6-én a Jelenkor Kiadó, a Trubadúr Kiadó, Kolibri Kiadó, Helikon Kiadó, Libri Kiadó, Park Kiadó, Bookline Könyvek és a XXI. század Kiadó ekönyvei 20-30% kedvezménnyel a lira.hu webáruházban. Nyerje meg az 500 eFt értékű bankkártyát, vagy a további értékes nyereményeket! További információ a www.lira.hu/dd oldalon.



"2015. október 30. és november 6. között, az Internetes Vásárlás Hetén megéri a Shopline-t választania: ha az akciós időszakban 10 000 Ft felett vásárol, és bankkártyával fizet nálunk, akkor rendelésének végösszegéből 1 000 Ft-ot elengedünk. Az akciós ajánlatban a Shopline-on található összes termék részt vesz.

FELHASZNÁLÁS MÓDJA:
  • Lépjen be jelszavával a Shopline oldalára, vásároljon 10.000 Ft felett és tegye kosarába a kiválasztott termékeket!
  • A kosárban az "Utalvány, kuponkód" mezőbe írja be a DOTCOM2015 kuponkódot és a Megrendelés képernyőn válassza az "Online bankkártyás fizetés - OTP" vagy a "Online fizetés - MasterPass digitális pénztárca" fizetési módot.
  • Ezt követően az 1000 Ft-tal csökkentett ár jelenik meg.
  • Az ajánlat az első 1000 vásárló számára érvényes. A kedvezmény egyéb kedvezményekkel összevonható. A fenti minimum 10 000 Ft vásárlási érték az átvételi módok díját nem tartalmazza."

Bookandwalk-nál:



"Minimum 20% kedvezmény és ajándék könyv a Trivium Kiadótól

Minimum 20% kedvezmény a kiadó valamennyi kötetére és ingyenes kiszállítás 12.000 Ft feletti rendelés esetén. Két vagy több kötet vásárlásakor ajándék könyvvel is meglepjük kedves vásárlóinkat. 

Kérjük, a megjegyzés mezőbe írják be: DCD2015
Ajánlatunk az Internetes Vásárlás Napján és az azt követő hétvégén (november 6-8.) érvényes."


"Az Alexandra Online áruházban 2015. november 6-7-8-án leadott megrendeléseket ingyen szállítjuk házhoz. Nincs minimum rendelési érték, rövid a szállítási határidő! A pénteken 17 óráig leadott rendeléseket hétfőn, a hétvégi rendeléseket pedig a kedden kézbesítjük. Válogasson több ezer sikerkönyv között minimum 15-20% kedvezménnyel!"

"Vásárolja meg kedvenc könyveit 20-30%-os kedvezménnyel az Internetes Vásárlás Napján!
Újdonságokkal, kedvezményekkel várjuk a BOOK24.hu könyváruházban!"


"Akár 70% kedvezmény számos e-könyre a DiBookon!
Vásárolj e-könyvet 20-70% kedvezménnyel a DiBook webáruházban! Tekintsd meg ajánlatainkat! Ráadásul most a végösszeg 27%-a ajándékutalvány formájában visszajár Neked! Az utalványt e-mailben küldjük ki a fizetést követő 10 percen belül."


A Panem könyveknél az alábbi akciókra lehet számítani: 


1. Tantusz könyvek 30% kedvezménnyel 5000 Ft feletti megrendelés esetén az alábbi kuponkóddal: DOTCOM_TANTUSZ_2015

2. Karácsonyra könyvek 50% kedvezménnyel szintén csak kuponkóddal és megadott könyvekre amit a www.panem.hu oldalon megtalálhattok újdonságok fül alatt. A kuponkód pedig: DOTCOM_KARACSONY_2015
3. Gyerekkönyvek 30% kedvezménnyel szintén csak kuponkóddal : DOTCOM_GYEREK_2015 és csak a megadott könyvekre, elérhetőség mint fentebb.

Az Akadémia kiadónál 20% minden könyvre az alábbi kuponkóddal: AK-DCD2015

Az Antikvárium.hu oldalán :


Az Agave könyveknél November 6. és 8. között minden 6000 forint feletti rendelés esetén a házhoz szállítás ingyenes!

Régikönyvek.hu-n 25% kedvezmény minden antikvár könyvre.



A többi webáruház listáját itt tudjátok megtekinteni:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése