Idézet

"Olvasd, nézd, hallgasd azt, amire a szervezeted vágyik, meglátod, minden hangulatodra, állapotodra találsz műfajt, s azon belül keresd azt a darabot, amelynek színvonala megüti a mértékedet." /Vavyan Fable/

"A jó könyv mindig megtalálta, ma is megtalálja azokat, akiknek íródott." /Vavyan Fable/

2016. május 24., kedd

JÁTÉK!

Sziasztok!
Akik követik a https://www.facebook.com/ariadneolvasmanyai/ oldalt, már tudhatják, hogy mivel a blog elérte a 35.000 oldalmegjelenítést, úgy döntöttem játékot hirdetek, természetesen könyvért.
A játékban azok vehetnek részt, akik minden kritériumnak megfelelnek.

Mivel postázni csak Magyarországon belül tudok, így megkérek mindenkit, hogy csak az játsszon, akinek országhatáron belül kézbesíteni tudják a könyvet. Természetesen ez nem zárja ki, hogy külföldről játsszatok, amennyiben meg tudjátok oldani, hogy egy ismerősötökhöz postázhassam, aki átadja majd nektek. Volt már ilyenre példa, és szerencsére minden rendben zajlott. :)
A nyereményt DPD futárral fogom küldeni, ezért a nyertestől az értesítő email-ben kérni fogom a postázási adatain kívül a telefonszámát is, amin majd a futár eléri. Mindenki ennek tudatában játsszon. Előre senki ne küldjön ilyen adatokat, a nyertest értesítem és mindent rendezünk.

A játék 2016. június 3-án, éjfélkor ér véget, addig lehet jelentkezni nálam a megfejtésekkel, az ariadne0603@gmail.com e-mail címen. A játékra való jelentkezést mindenképpen visszaigazolom egy válasz email-ben, tehát akinek nem érkezik meg, 48 órán belül, az küldje el újra, vagy próbálkozzon az ariadne87@citromail.hu e-mail címmel.
Minden játékra jelentkezőt megkérek, hogy az üzenet tárgya „Játék könyvért” legyen. Ezen kívül legyetek kedvesek feltüntetni, hogy milyen néven szeretnétek részt venni a sorsoláson. 
A sorsolás időpontja 2016. június 4. A nyertes nevét közzéteszem a blog facebook-os oldalán, itt a blogon, valamint értesítem email-ben is a nyertest. 

A nyeremény Miranda Kenneally: Kivédhetetlen szerelem című könyve, ami a Móra kiadó gondozásában jelent meg.



Kérdések, amikre válaszolnod kell, hogy részt vehess a sorsoláson:
- Hány könyvet olvastál el eddig 2016-ban? Melyik volt közülük a kedvenc és miért?
- Melyik műfajt részesíted előnyben egy könyvnél?
- Ha össze kellene állítanod egy tízes listát azokról a könyvekről, amelyeket mindenképp el szeretnél olvasni (várólistás könyvek, vagy ha úgy tetszik, akkor könyves bakancslista), mely könyvek szerepelnének a listán, és mi alapján választanád őket?
- Szerinted miért fontos, hogy olvassunk?

S két kérdés, ami a nyereményhez kapcsolódik:
- Melyik sport kapott fontos szerepet a Kivédhetetlen szerelem című könyvben?
- Miért nevezhetjük nem szokványosnak a csapatot?

Jó játékot és sok szerencsét! :)


U.i.: A bloggal/bejegyzésekkel kapcsolatos észrevételeiteket, javaslataitokat továbbra is szívesen fogadom akár a facebook-os oldalon, akár email-ben, vagy az oldalon tett hozzászólásban. 
A következő játék a negyvenezres fordulópontnál várható. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése